TOIMI – Menetelmä psykososiaalisen toimintakyvyn kuvaamiseen,
etäkoulutus 15.5.2024 klo 12-15.30

TOIMI® on Kehitysvammaliiton rekisteröimä toimintakyvyn kuvaamismenetelmä. Koulutuksessa perehdytään sekä menetelmään että kehitysvammaisen henkilön toimintakyvyn hyvään kuvaamiseen. Saatua tietoa voidaan hyödyntää henkilön palvelusuunnittelussa sekä yksilöllisen tukemisen ja ohjauksen suunnittelussa. 

Koulutus soveltuu heille, jotka työssään kuvaavat kehitysvammaisten henkilöiden toimintakykyä ja arvioivat palveluntarvetta eri toimintaympäristöissä (esimerkiksi sosiaalityöntekijät, palveluohjaajat, asumisen, työn ja päivätoiminnan työntekijät, opetusalan ammattilaiset). Koulutus sisältää perehdytyksen menetelmään, esimerkkejä käyttötarkoituksista sekä keskustelua menetelmän käyttämisestä. Koulutuksen hintaan sisältyy TOIMI®-kuvantamisen materiaali. 

Koulutuksen toteuttaminen

Kouluttajana toimii Outi Raunetvuo. Koulutus toteutetaan Teamsissä.

Ilmoittautuminen

Hinta: Kehitysvammaliiton jäsenyhteisöt 135 €/henkilö, muut 150 €/henkilö
Ilmoittaudu koulutukseen.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 7.5.2024. Paikkoja on rajoitetusti. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja: Outi Raunetvuo, outi.raunetvuo@saavuta.fi

Peruutusehdot

Veloitukseton peruutus voidaan tehdä ennen viimeistä virallista ilmoittautumispäivää.

Mikäli henkilö on estynyt osallistumaan sairauden tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi, voi hän lähettää toimipaikastaan toisen henkilön tilalle. Tästä tulee ilmoittaa etukäteen koulutuksen järjestäjälle (outi.raunetvuo@saavuta.fi).

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Jos peruutuksen syynä on oma tai lapsen sairaus (kopio lääkärintodistuksesta tulee esittää), toimistokuluina veloitetaan 40 euroa. Koko maksu peritään, mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Saavuta Asiantuntijapalvelut Oy pidättää oikeuden koulutuksen peruuttamiseen ja muutoksiin esimerkiksi kouluttajan sairastumisen tai vähäisen osanottajamäärän vuoksi.