Koulutukset

Järjestämme koulutuksia kehitys- ja puhevammaisuuden erityiskysymyksistä. Tiedotamme verkkosivullamme ja sosiaalisen median kanavissamme uusista koulutuksistamme.

Tule koulutukseen, suorita verkkokurssi omassa tahdissasi tai pyydä koulutustarjous organisaatiollesi!

Tulevat koulutukset

Verkkokurssit

  • Arvokas ikääntyminen
    Verkkokurssi tarjoaa tietoa ikääntymiseen liittyvistä muutoksista ja niiden vaikutuksista kehitysvammaisten ja autismikirjon ihmisten elämään ja heidän tarvitsemaansa tukeen.
  • HYP-verkkokurssit
    HYP (Huomioivaa Yhdessäoloa Päivittäin) on tapa olla vuorovaikutuksessa kommunikoinnissaan tukea tarvitsevien ihmisten kanssa. Toimintatapa on käytännönläheinen ja sopii hyvin erilaisiin ympäristöihin, kuten ryhmäkoteihin, päivätoimintaan, kouluun tai päiväkotiin. HYP-verkkokursseja on kaksi: HYP-käynnistäjän verkkokurssi ja HYP-toteuttajan verkkokurssi.
  • Osaajan startti – perustietoa kehitysvammaisuudesta
    Oletko juuri aloittanut työskentelyn alalla tai alalla jo pidempään työskennellyt konkari ja haluatko löytää työhösi uutta näkökulmaa? Tämä verkkokurssi on tarkoitettu juuri sinulle! Verkkokurssin suorittaminen ei vaadi aiempaa tietoa tai koulutusta kehitysvammaisuudesta. Se sopii esimerkiksi sijaisten ja kesätyöntekijöiden perehdyttämiseen.

Jos haluat kysyä lisää koulutuksistamme tai pyytää tietystä teemasta koulutusta työyhteisöllenne, ota yhteyttä: info@saavuta.fi