Osaajan startti – perustietoa kehitysvammaisuudesta

Oletko juuri aloittanut työskentelyn alalla tai alalla jo pidempään työskennellyt konkari ja haluatko löytää työhösi uutta näkökulmaa? Tämä verkkokurssi on tarkoitettu juuri sinulle! Verkkokurssin suorittaminen ei vaadi aiempaa tietoa tai koulutusta kehitysvammaisuudesta. Kurssi koostuu kolmesta pääteemasta:

  • mitä on kehitysvammaisuus
  • vuorovaikutus
  • arvot ja asenteet.

Kurssi sisältää videoita, tekstimateriaalia sekä verkkokeskusteluja ja oppimistehtäviä. Kurssilla tuetaan kokemuksellista oppimista, eli opiskelijat jakavat toisilleen omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan sekä kommentoivat toisten opiskelijoiden havaintoja ja kokemuksia. Tavoitteena on, että kehitysvammatyön peruskäsitteet ja arvopohja tulevat sinulle tutuksi. Kehität myös valmiuksiasi kehitysvammaisten ihmisten kohtaamiseen. Kurssin tarkoituksena on antaa uusille työntekijöille perusvalmiudet tulla kehitysvamma-alan osaajaksi. Alalla pidempään työskennelleet voivat kurssin avulla päivittää tietojaan.

Verkkokurssi soveltuu niin yksittäiselle työntekijälle omassa tahdissa opiskeltavaksi kuin työyhteisön kanssa yhtä aikaa suoritettavaksi.  Kurssi on ohjattu, eli saat tehtäviin henkilökohtaisen palautteen sekä todistuksen kurssin suorittamisesta.

  • Verkkokurssin kesto on noin kahdeksan tuntia.
  • Verkkokurssin hinta: Kehitysvammaliiton jäsenorganisaatio 135 € + alv 24 % , muut 150 € + alv 24 % /hlö.

Huom! Ryhmille räätälöidään hinnat erikseen!