Koulutukset

Meiltä voit tilata räätälöityä tilauskoulutusta. Keskeisiä osaamisalueitamme ovat selkokieli ja saavutettavuus sekä työyhteisöjen kehittäminen kehitys- ja puhevammaisuuden erityiskysymyksissä. Suosittuja tilauskoulutusaiheita ovat olleet esimerkiksi mielenterveys, itsemääräämisoikeus, yksilöllinen elämänsuunnittelu (YKS), seksuaalisuus, saattohoito, tuettu päätöksenteko ja läheisyhteistyö.

Meillä on vankka tausta ja alan parhaat osaajat tukemassa työyhteisöjen kehittämistä. Autamme työyhteisöäsi kehittämään koko toimintakulttuuria. Osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen kannattaa, sillä onnistumiset työssä lisäävät myös työhyvinvointia.

Pyydä tarjous työyhteisöäsi varten räätälöidystä koulutuksesta!

Selkokielen koulutukset

Miten selkokielen tarve huomioidaan työyhteisössäsi? Haluatko oppia tuottamaan saavutettavaa kieltä? Kun hallitset selkokielen periaatteet, olet mukana luomassa tasa-arvoisempaa Suomea yli puolelle miljoonalle selkokieltä tarvitsevalle ihmiselle.

Järjestämme etäyhteydellä koulutuksia, joissa harjoitellaan kirjoittamaan tai puhumaan selkokielen periaatteiden mukaista kieltä. Kokeneet kouluttajamme auttavat suunnittelemaan organisaatiollesi sopivimman koulutuskokonaisuuden.